Silkkihuivi

20,00 

Ylellinen silkkihuivi 53 cm x 53 cm.

Lasessor Oy:n suunnittelema laadukas silkkihuivi on yksinkertaisen kaunis ja klassinen huivi. Saat tällä huivilla arkeen ripauksen ylellisyyttä ja juhlaan täydellisen hohdon kaulallesi. Meidän Gilda käyttäisi tätä varmasti, jos olisi ihminen!

Huivin koko on 53 x 53 cm.

Huivissa on käytetty laadukasta 100% ja 14 momin vahvuista satiinisilkkiä, joka antaa huiville ylellistä ryhdikkyyttä ja tuntua. Värit on painettu käsin yksi väri kerrallaan ja värit toistuvat kauniisti myös huivin kääntöpuolella. Päärmeet on viimeistelty siististi koneella.

Huivi soveltuu kaulaan kevyelle solmulle tai sievästi rusetille.Jos haluat vaihtelua asuusi päivän mittaan erilaisiin tapaamisiin tai tapahtumiin voit pukea huivin myös hiuksiin pannaksi tai nutturan ympärille tuomaan rennompaa lookia. Klassisen silkkihuivin voi myös laittaa laukun kahvaan koristeeksi, kun et kaipaa sitä kaulalle tai hiuksiin.

Materiaalina silkki on hieno, kiiltävä ja pehmeä kuitu ja se tuntuu miellyttävältä iholla. Silkki ei sähköisty ja rypyt oikenevat yleensä helposti. Silkki on hyvin vahva kuitu, mutta ethän altista silkkihuiviasi esimerkiksi hajuvedelle ja auringolle.

La Adria silkkihuivista löytyy Alpakkapaikan verkkokaupasta kolme ajatonta sävyä: beige, vaalea roosa ja harmaa.

Huivi kulkee kirjeenä suoraan saajalle. Voit siis tilata tämän myös kätevästi lahjaksi. Tämä huivi on varma lahjavalinta! Muistathan laittaa meille asiasta sähköpostia, niin tiedämme laittaa tuotteen suoraan saajalle lahjapaketissa toivotustesi kera!

Videot huivin sidontaesimerkeistä löytyvät tästä: video1 video2

Väri

Vaalea roosa, Beige, Harmaa