UUTTA meillä. Vuokrattavissa juuri remontoidut huoneet Gilda – 28m2, Estelle 18m2 ja Greta 16m2. Voit majoittua yhdeksi yöksi tai vaikka koko kesäksi. Yöpyminen kesäkuussa 95€ per huone ja seuraavat yöt -40%. Heinä- ja elokuussa 120€ per huone. Yöpymisen hintaan kuuluu halutessasi alpakkahetki joko illalla tai aamulla. Tietenkin voit ottaa mukaan myös lemmikkisi. Meille sopii tulla myös asuntoautolla 15€ per vrk. Löytyy sähkö (eri maksu) ja saniteettisäiliön tyhjennys onnistuu maksutta. Myös suihkumahdollisuus asuntoautoilijoille (eri maksu). Varaukset: alpakkapaikka@gmail.com. Lisää kuvia ja tietoa löydät airbnb-sivuilta https://airbnb.com/h/oma-huone-loviisa-maatalo. 35 min kehä III:lta, Loviisa keskusta 7 min, Kotka 30 min.

Huone Gilda 1-4 henkilölle. 1 kpl 140 cm leveä vuode, 2 kpl 90 cm leveä vuode. Tilaa myös vauvan sängylle. Ilmalämpöpumppu !

Huone Estelle 1-2 henkilölle. 2 kpl 90 cm leveitä vuoteita, jotka voi laittaa myös vierekkäin parivuoteeksi. Tilaa tässäkin vaikka vauvan sängylle. Ilmalämpöpumppu !
Huone Greta 1-4 henkilölle. 2 kpl 90 leveitä vuoteita.
Keittiö kaikkien vieraiden yhteiskäytössä. Kaikki keittiön välineet saatavilla. Myös yleisimmät mausteet. Halutessasi myös aamiainen 5€ henkilö.